HTC 10: software-update met systeemuitbreiding uitgebracht

Bezitters van de HTC 10 krijgen vanaf nu een nieuwe update uitgerold. Over een tijdje zullen we Android 7.0 Nougat gaan zien op het vlaggenschip van de Taiwanese fabrikant, maar nu is het eerst tijd voor versie 1.80.401.3.

HTC 10 software-update

Een software-update voor de HTC 10 wordt nu uitgerold in Nederland. Gebruikers krijgen de OTA, dus via het toestel, aangereikt. Het versienummer van de update betreft versie 1.80.401.3 en is ongeveer 61,55MB groot. Over een tijdje zal HTC ook Android 7.0 Nougat uitbrengen voor de HTC 10, zo maakte de fabrikant eerder bekend. Wanneer we deze update kunnen verwachten is niet duidelijk.

HTC 10 update 1.80.401.3

In de changelog worden we niet veel wijzer van de update. Er wordt gesproken over ‘Systeemuitbreiding’. Wat dit precies inhoudt is niet helemaal duidelijk, hoewel we wel veranderingen in de opslagcapaciteit opgemerkt hebben. Voor de update hadden we 13,88 GB vrij, dat is na de update 13,78 GB. Er zijn dus verschillende optimalisaties hierin doorgevoerd.

HTC 10 systeemuitbreiding

Mocht jij de update hebben gedownload en heb jij veranderingen opgemerkt? Laat het dan ons weten door een reactie achter te laten onder dit bericht.

Lees ook onze uitgebreide HTC 10 review

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel