HTC brengt speciale app uit voor HTC 10 Ice View cover

Met de komst van de HTC One M8 kwam er direct ook een speciale cover; de Dot View Cover. Deze cover gaf het hoesje meer mogelijkheden. Voor de HTC 10 heeft HTC de Ice View Cover en deze brengt ook diverse functies met zich mee. Nu heeft HTC hiervoor een speciale applicatie uitgebracht.

HTC Ice View app

Bezitters van de HTC 10 kunnen de speciale applicatie downloaden genaamd Ice View. Vanzelfsprekend is het hiervoor wel nodig om in het bezit te zijn van een Ice View cover. De Ice View cover is voorzien van een transparante voor- en achterkant. Hierdoor kan je gewoon foto’s maken, de zaklamp inschakelen, je sociale media bekijken en meer, zonder de klep te hoeven openen. Natuurlijk kan je direct ook notificaties bekijken zonder de case te openen.

HTC 10 Ice View cover

Voor de HTC 10 Ice View cover kan je nu de speciale app downloaden. Deze toepassing geeft toegang tot verschillende functies. Zo kan je instellen welke content je wilt laten tonen en kan je het accupercentage laten weergeven als er op de klok wordt getikt. Ook kan je oproepen aannemen of weigeren, recente oproepen opnieuw bellen en verschillende andere acties uitvoeren.

Voor bezitters van de One M8 en One M9 is er nog steeds de Dot View cover app. Ben je nog niet in het bezit van een Ice View cover? Deze is op dit moment nog niet in Nederland verkrijgbaar, maar zal spoedig aan het assortiment worden toegevoegd. Nog niet in het bezit van een HTC 10? Raadpleeg dan de uitgebreide informatie, inclusief prijzen en abonnementen op de HTC 10 pagina via onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
HTC Ice View
HTC Ice View
Ontwikkelaar: HTC Corporation
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel