HTC Dot View: grote update brengt talloze mogelijkheden

HTC heeft een grote update uitgebracht voor de HTC Dot View-applicatie. De update brengt een groot aantal nieuwe functies met zich mee voor de HTC One M8. De nieuwe functies zullen ook beschikbaar komen naar de HTC One M9.

HTC Dot View

De Taiwanese fabrikant HTC heeft een grote update uitgebracht voor de Dot View applicatie. De Dot View cover van HTC is een kunststof cover met gaatjes, die ervoor zorgen dat je bepaalde acties kunt verrichten zonder het hoesje open te hoeven klappen. De update van vandaag brengt een groot aantal mogelijkheden met zich mee.

HTC Dot View

HTC Dot View is al beschikbaar voor de HTC One M8 en de nieuwe functies zullen ook beschikbaar zijn voor de HTC One M9. Eerder schreven we al over wat er allemaal mogelijk was met de HTC One M9 Dot View cover.

HTC Dot View

HTC Dot Design

Vandaag is in de Play Store een grote update verschenen voor de HTC Dot View-app. De nieuwe versie maakt het mogelijk om een eigen Dot View thema te maken met de toevoeging HTC Dot Design. Je kan er voor kiezen om een bepaald patroon te gebruiken, of om zelf helemaal te beginnen met het ontwerpen van je thema.

HTC Dot View

HTC Dot Breaker

Tijdens het wachten op de bus of in de wachtkamer bij de tandarts, je kan met HTC Dot Breaker voortaan je tijd doden. Het spelletje is ook wel bekend onder de naam Bubble Shooter. Je moet een blokje de andere blokjes weg laten spelen. Je hebt verschillende levels en je bent dus zeker van uren speelplezier.

HTC Dot View

HTC Dot Message

Tot slot is er de optie HTC Dot Message. Hiermee kan je een tekst instellen die weergegeven wordt als je de cover sluit. Je kan de tekst laten bewegen over het scherm of laten knipperen. Je kan daarbij kiezen uit verschillende tekstkleuren en achtergrondkleuren.

HTC Dot View

De update brengt verder een paar vernieuwingen in de interface. Zo is de groene kleur vervangen door een blauwe kleur en is het logo van de applicatie bijgewerkt.

HTC Dot View kan kosteloos via onderstaande button gedownload worden. Mocht je nog geen Dot View cover hebben, voor 30 euro heb je hem al in huis.

HTC Dot View
HTC Dot View
Ontwikkelaar: HTC Corporation
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel