HTC One M9: dit kan je allemaal met de Dot View cover

HTC heeft met de HTC One M9 ook een aantal nieuwe covers gelanceerd, waaronder een vernieuwde Dot View cover. We laten je graag de mogelijkheden van deze nieuwe cover zien!

Op het Mobile World Congress werd de HTC One M9 aangekondigd, maar ook nieuwe cases voor dit toestel. De Dot View cover is daar een van, met de Dot View cover kun je de One M9 ook gebruiken terwijl hij in de cover zit. HTC heeft er alles aan gedaan om met deze vernieuwde cover de problemen van de vorige variant op te lossen. Zo blijft de flap van de nieuwe Dot View cover wel netjes op zijn plaats zitten en is deze ook makkelijker in gebruik.m9-dot-view

Met de nieuwe Dot View app kun je nu ook eigen tekeningen maken en die vervolgens op je cover projecteren. Maar ook een zelfverzonnen (scrollende) tekst kan op de cover getoond worden. Maar wat misschien nog wel het leukst aan de nieuwe Dot View cover is, is de mogelijkheid om simpele games te spelen. Op dit moment is er alleen Dot Breaker beschikbaar, maar de verwachting is dat HTC in de nabije toekomst meer games toe zal voegen.m9-dot-view-2Onze collega’s van Phandroid testten de nieuwe Dot View cover en delen hun bevindingen in onderstaande video!

“Normale” Covers

Ook de normale covers, zonder Dot View functionaliteiten zijn onderhanden genomen. De vernieuwde cases hebben stijlvolle vormen aan de voorkant en zijn functioneel ook erg handig, je kunt je One M9 schuin laten staan zodat je makkelijk een film kunt kijken.m9-casesWe verwachten dat deze nieuwe cases en de vernieuwde Dot View cover tegelijkertijd met de HTC One M9 beschikbaar zullen zijn.

Bron: Phandroid

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel