HTC 10 en Galaxy S7 in uitgebreide valtest: bijzonder eindresultaat

‘Vroeger’ kon je je Nokia 3310 met gemak tig keer op de grond laten vallen, zonder dat er wat kapot aan was. Tegenwoordig zijn de smartphones van kwetsbare materialen gemaakt, waardoor het laten vallen van je telefoon vervelende gevolgen kan hebben. In een uitgebreide, interessante video worden de HTC 10 en Samsung Galaxy S7 aan een uitgebreide valtest onderworpen. Het eindresultaat is bijzonder.

Valtest HTC 10 en Galaxy S7

De Samsung Galaxy S7 en HTC 10 zijn allebei onderworpen aan een uitgebreide valtest. We zagen eerder al de Galaxy S7 in een valtest van 300 meter hoogte en een wasbeurt in een wasmachine. De Samsung Galaxy S7 is vervaardigd uit glas en een aluminium rand, de HTC 10 is volledig uit metaal vervaardigd.

Hoe doen beide toestellen het in een valtest als je ze op verschillende manieren laat vallen? Spoiler: één van de twee toestellen weet een nummer 1-notering neer te zetten. Deze smartphone is pas onbruikbaar na 32 keer hard op het scherm te zijn gevallen. Het resultaat en de test zie je in onderstaande video.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel