Samsung Galaxy S7: valtest van 300 meter en wasmachine-test

De Samsung Galaxy S7 hebben we al gezien toen hij mee werd genomen bij een rondje zwemmen. Nu is de beurt aan een extremere test. Het nieuwste vlaggenschip van Samsung wordt van 300 meter hoogte gegooid en ook nog eens meegewassen in de wasmachine.

Galaxy S7 valtest

Sinds anderhalve week liggen de Samsung Galaxy S7 en S7 Edge in de winkels. Na de S6 is de S7 eindelijk weer waterdicht en kan het tegen een stootje, althans, dat belooft Samsung ons. We hebben verschillende testen al gezien waarin deze belofte in de praktijk wordt getest. Zo zagen we de zwemtest en de Galaxy S7 in de blender.

In onderstaande video’s is de Samsung Galaxy S7 te zien tijdens een rondje in de wasmachine. Iets wat misschien nog wel kan gebeuren als je snel een wasje wilt draaien en je je telefoon er vergeten bent uit te halen. In de andere video zien we de Galaxy S7 die van ruim 300 meter hoogte wordt gegooid. Eerder zagen we ook de Moto X Force valtest, waarbij het toestel het wist te overleven. Overleeft de Samsung Galaxy S7 dit ook?

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel