Video: zwemmen met de waterbestendige Samsung Galaxy S7 (Edge)

Samsung heeft de Samsung Galaxy S7 (Edge) waterbestendig gemaakt. Dit betekent dat je lekker kunt gaan zwemmen met je smartphone. Niet alleen in het zwembad kan je gewoon je Galaxy S7 gebruiken, ook tijdens het afwassen, een regenbui en verschillende andere situaties moet het toestel geen last hebben van het water. 

Samsung Galaxy S7 waterbestendig

De Samsung Galaxy S7 werd aangekondigd tijdens het Mobile World Congress. We schreven gisteren al over een video waarbij de Galaxy S7 aan verschillende -hardhandige- testen werd onderworpen zoals het houden bij vuur, het bekrassen en het buigen van het toestel. Vandaag test Harris Craycraft de waterbestendigheid van de Samsung Galaxy S7 Edge.

In het eerste deel van de video wordt de Galaxy S7 in een bak water gelegd waar hij 21 minuten later zonder problemen weer uit wordt gehaald. Vervolgens neemt Craycraft het toestel mee naar het zwembad en test hier niet alleen de waterbestendigheid maar ook de camerakwaliteit onder water. Hoe de Galaxy S7 Edge het er van afbrengt, zie je in de onderstaande video.

Wil je alles weten over de Samsung Galaxy S7 en S7 Edge? DroidApp heeft alvast een eerste indruk voor je. Daarnaast hebben we de beste aanbiedingen voor de twee toestellen voor je op een rij gezet, en kan je ook alvast de Samsung Galaxy S7 hoesjes vinden. Via onderstaande buttons kan je op de toestelpagina’s alle specificaties, nieuwsberichten en prijzen vinden van de S7 en S7 Edge.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 401,00 euro

Lees ook

Reageer op dit artikel