Galaxy S7 (Edge) al te bewonderen in Nederland: hier kan je ze vinden

Samsung heeft de Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge al naar Nederland gebracht. Allebei de toestellen zijn te vinden in een speciale Samsung pop-up store waar je niet alleen de nieuwe S7-toestellen kan vinden, maar ook kennis kunt maken met de Gear VR-headset. Een ideale kans om te spelen met de Galaxy S7. Ook op andere locaties in Nederland is de S7 te vinden.

Samsung Galaxy S7 in Nederland

Samsung heeft verspreid over verschillende locaties in Nederland een aantal exemplaren van de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge ‘gedropt’. Eén van deze locaties is de tijdelijke Samsung pop-up store, ook enkele winkels van telecomprovider Tele2 hebben de Samsung Galaxy S7 klaarliggen om mee te spelen. Echter is het nog niet mogelijk het toestel direct mee te nemen; de Samsung Galaxy S7 (Edge) is vanaf 11 maart verkrijgbaar.

Samsung Galaxy S7 Nederland

DroidApp heeft afgelopen week al een uitgebreid kijkje genomen en het was erg druk. Naast de Samsung Galaxy S7 is er in de pop-up store in Amsterdam ook de mogelijkheid om de Gear VR te testen. Door plaats te nemen in de speciale ‘Whiplash’ stoelen kan je middels virtual reality een reis maken naar de stad van de toekomst. Ook kan je de Gear 360 camera bewonderen waarmee je een eigen VR-ervaring kunt creëren dankzij deze 360-graden camera.

Samsung Galaxy S7 (Edge)

De Samsung Galaxy S7 en Samsung Galaxy S7 Edge zijn te bewonderen in de Tele2 winkels in Amersfoort, Amstelveen, Den Haag en Nijmegen. De Samsung Pop-up store is er tot en met 6 maart 2016 en is te vinden in de Kalverstraat. DroidApp heeft voor je een overzicht met de meest interessante Samsung Galaxy S7 abonnementen en ook een uitgebreide Galaxy S7 (Edge) preview.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 401,00 euro

Lees ook

Reageer op dit artikel