Samsung levert Galaxy S7 en S7 Edge met 159 nieuwe emojis

Wie veel emoji gebruikt tijdens het chatten en de nieuwe Galaxy S7 al heeft voorbesteld kan zijn lol op met 159 nieuwe emojis. Samsung geeft daarmee haar Galaxy S-serie de grootste update sinds de Galaxy S5.

159 nieuwe emojis voor S7 en S7 Edge

Het gros van de nieuwe emoticons, ook wel emoji geheten zijn afkomstig uit de Unicode 7.0 en Unicode 8.0 specificaties. In deze specificaties worden alle nieuwe emojis benoemd die fabrikanten in hun smartphones en systemen kunnen verwerken.

Emojipedia heeft alle wijzigingen op een rijtje gezet wat betreft de vernieuwde Emoji. Één specifieke emoji klopt niet met de rest van de fabrikanten en zou wel eens voor verwarring kunnen gaan zorgen. Het gaat hierbij om de emoji met de rollende ogen.  Samsung Galaxy S7 EmojiToch missen er belangrijke veranderingen in Samsung’s emoji implementatie. Zo zijn er geen emojis op basis van huidskleur en zijn op twee emojis na allemaal blank. Alleen de politieagent en danser hebben een donkere huidskleur meegekregen. De Unicode-specificatie zegt hierover dat de standaard kleur van dergelijke emojis “geel” hoort te zijn. Op de vraag waarom deze emojis ontbreken wacht de site nog steeds op antwoord van Samsung.

Emojipedia heeft een handige video gemaakt waarin alle 159 nieuwe emojis te zien zijn die je hieronder kunt bekijken.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel