Spectaculair: Moto X Force ‘valt’ van 275 meter hoog; kapot of niet?

Motorola kondigde eind oktober de Motorola Moto X Force aan. Het beeldscherm van de Moto X Force bestaat uit vijf lagen en is hierdoor volgens Motorola onbreekbaar. In een spectaculaire video wordt deze garantie op de proef genomen en valt de Moto X Force van een hoogte van 275 meter. Hoe brengt de Moto X Force het er van af?

Moto X Force valtest

De valtesten kennen we allemaal wel, waarbij een smartphone op de grond ‘valt’. UnlockRiver gaat hier een stapje verder in. De Motorola Moto X Force heeft het toestel aan een drone gehangen die naar 275 meter hoogte vliegt. Vanaf die hoogte wordt het startsein gegeven om de smartphone te laten vallen. Brengt de Motorola Moto X Force het er beter van af dan andere smartphones? Goed om te weten is dat in het filmpje het toestel ‘Droid Turbo 2’ genoemd wordt, dit is de Amerikaanse naam voor de Moto X Force.

De Motorola Moto X Force werd in oktober aangekondigd door de Amerikaanse fabrikant. Vorige week ontving DroidApp de definitieve bevestiging dat de Motorola Moto X Force naar Nederland komt volgende maand. Wat het meest opvallend is aan de Moto X Force is dat het 5,4 inch display bestaat uit vijf lagen en hierdoor onbreekbaar moet zijn. Zoals in de video te zien is, is dit goed gelukt en is er enkel een beschadiging in de hoek te vinden.

Moto X Force mogelijkheden

Naast het ijzersterke display heeft de Moto X Force meer te bieden. Er is een Snapdragon 810 octa-core processor, 3GB aan RAM-geheugen en een enorme batterij met een capaciteit van 3670 mAh.

Wil je alles weten over de Motorola Moto X Force? Via onderstaande button vind je alle prijzen, specificaties en het gerelateerde nieuws over de Moto X Force op de speciale pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel