Moto X Force en Moto 360 Sport komen volgende maand naar Nederland

Motorola brengt de Moto X Force en Moto 360 Sport naar Nederland, zo heeft Motorola aan DroidApp laten weten. Beide apparaten zullen in het eerste kwartaal van 2016 uitgebracht worden in ons land. De Moto X Force is een onverwoestbare smartphone met vele mogelijkheden waarbij het display bestaat uit vijf verschillende lagen.

Moto X Force

Motorola brengt de Moto X Force naar Nederland, dit laat Harold de Kort van Motorola aan DroidApp weten. De Moto X Force is een uitgebreide smartphone met een robuuste vormgeving. De Moto X Force is volgens Motorola voorzien van een onbreekbaar scherm. Het scherm van de Moto X Force bestaat uit vijf lagen en heeft een grootte van 5,4 inch met een resolutie van 2560 x 1440 pixels.

Onder de motorkap van de Moto X Force bevindt zich een Snapdragon 810 octa-core processor en is er 3GB aan werkgeheugen beschikbaar. Het toestel komt met 32GB en 64GB intern geheugen op de markt en dit kan uitgebreid worden met een geheugenkaart.

Motorola Moto X Force

Het toestel is voorzien van een 21 megapixel camera en een 5 megapixel front-camera. Wat ook opvalt aan de Motorola Moto X Force is de krachtige accu die een capaciteit heeft van 3760 mAh. Hierdoor hoef je niet meer bang te zijn dat je met een lege accu de rest van de dag door moet komen.

De Motorola Moto X Force werd in oktober aangekondigd, maar een release naar Nederland bleef vooralsnog uit. De Kort laat aan DroidApp weten dat het toestel in januari/februari naar Nederland verscheept zal gaan worden. Een definitieve prijs kon op dit moment niet gegeven worden. Wel weten we dat de Moto X Force in Duitsland 699 euro zal gaan kosten, waardoor de prijs naar verwachting in ons land niet veel zal afwijken. Via onderstaande button vind je op de toestel-pagina alle informatie over de Motorola Moto X Force.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Moto 360 Sport

Moto 360 Sport

De Moto 360 Sport komt ook in januari naar Nederland. De smartwatch met Android Wear is de sportvariant van de ‘gewone’ Moto 360 2e generatie. Je ontvangt real-time informatie over je sportprestaties en naast je kunt je snelheid, afstand en hartslag aflezen op de wearable.

De band van de Moto 360 Sport is vervaardigd uit siliconen en voorzien van een speciale UV-coating die ervoor zorgt dat het bandje netjes er uit blijft zien. Dankzij het ‘Anylight Hybrid display’ is ook op een zonnige dag het scherm goed afleesbaar. Ook van de Moto 360 Sport zijn de prijzen voor Nederland niet definitief, al biedt Coolblue hem aan voor 299 euro. In Duitsland heeft de Sport een adviesprijs van 299 euro.

Lees ook

Reageer op dit artikel