Moto X Force met onbreekbaar scherm komt naar Europa

Motorola heeft bekend gemaakt dat het naar Europa zal komen met de Moto X Force. De Motorola Moto X Force is een smartphone met een onbreekbaar scherm. Motorola kondigde eerder deze week de Motorola Droid Turbo 2 aan, wat hetzelfde toestel is maar dan bedoeld is voor de Amerikaanse markt.

Motorola Moto X Force

Motorola komt met de Motorola Moto X Force naar Europa. Allereerst moeten we daarbij zeggen dat niet bekend is of Nederland en België hier ook bij horen. Wel is het toestel al opgedoken op de Engelse website van Motorola. Van de week kondigde Motorola voor de Amerikaanse markt de Motorola Droid Turbo 2 aan, hetzelfde toestel maar dan niet voor Europa. De Moto X Force is voorzien van een onbreekbaar display wat bestaat uit vijf lagen en een grootte heeft van 5,4 inch. Het AMOLED-display heeft een resolutie van 2560 x 1440 pixels.

Motorola Moto X Force

Er is een krachtige 3760 mAh accu, een Qualcomm Snapdragon 810 octa-core processor en 3GB aan RAM-geheugen. Motorola heeft de Moto X Force voorzien van 32GB of 64GB intern geheugen wat uitgebreid kan worden met een geheugenkaart. Uiteraard is er ook ondersteuning voor 4G-internet en kan je foto’s maken met de 21 megapixel camera of de 5 megapixel front-camera.

Motorola heeft dus gezegd dat de Moto X Force naar Europa zal komen. Welke landen hier onder vallen is niet bekend gemaakt. In het Verenigd Koninkrijk zal het toestel vanaf midden november aangeboden gaan worden. Wanneer er meer bekend is over de komst van de Moto X Force naar Nederland lees je dat uiteraard op DroidApp. Tot die tijd moeten we het doen met de fijne Moto X Play en Moto X Style van Motorola.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel