6 beste Android-smartphones tot 200 euro (10/2015)

Als het gaat om het aanbod van smartphones dan kom je niks tekort. Ben je op zoek naar een nieuwe smartphone? Dan kunnen wij je helpen. Wat is de beste smartphone van dit moment? DroidApp zet de zes beste smartphones met Android van dit moment voor je op een rij.

Beste Android smartphone tot 200 euro

Smartphones zijn er in alle soorten en maten. Van een waterdichte alleskunner tot een compacte smartphone met de opties die je nodig hebt. Als je niet honderden euro’s uit wilt geven aan een nieuwe telefoon maar wel een goede smartphone wilt hebben, dan kunnen we je helpen. Wij zetten de beste Android smartphones van dit moment voor je op een rij.

Update maart 2016: 8 beste Android-smartphones tot 200 euro (04/2016)


Motorola Moto G (3e generatie)

Motorola kwam van de zomer met drie nieuwe toestellen, de Moto X Play, Moto X Style en de Moto G (3e generatie). De derde generatie van de Moto G is uiteraard voorzien van 4G. Daarnaast is er een snelle quad-core processor aanwezig en 8GB aan intern geheugen. Dit interne geheugen kan uitgebreid worden met een geheugenkaart van maximaal 32GB.

Moto G 4G 2015

Het beeldscherm van de Moto G is 5,0 inch en foto’s schiet je met de 13 megapixel camera aan de achterzijde. Voordeel van de Moto G is dat het toestel waterdicht is. De accu van de Moto G heeft een capaciteit van 2470 mAh. De Moto G draait op Android 5.1 Lollipop en zal ook de update krijgen naar Android 6.0 Marshmallow.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Huawei Y6

De Huawei Y6 is een erg interessante smartphone. Sinds kort is de Huawei Y6 in Nederland verkrijgbaar. Huawei heeft de Y6 uitgerust met een 5,0 inch beeldscherm, een quad-core processor en 2GB aan werkgeheugen, en vooral dat laatste zien we graag. Huawei heeft het toestel direct voorzien van de vrij recente Android-versie; Android 5.1 Lollipop. Het interne geheugen van 8GB kan uitgebreid worden met een geheugenkaart en voor het maken van foto’s is er de 8 megapixel camera.

Huawei Y6

Om lekker snel te kunnen internetten is het toestel niet alleen van 3G voorzien maar ook van 4G-ondersteuning. Daarnaast is er ondersteuning voor dual-sim waardoor je twee simkaarten in het toestel kunt plaatsen. Tot slot heeft de Huawei Y6 een accucapaciteit van 2200 mAh.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

LG G4c

LG heeft een compactere variant uitgebracht van de LG G4, de LG G4c. In onze uitgebreide LG G4c review waren we tevreden met de prestaties van het toestel. De LG G4c is een stuk lager geprijsd dan de grote broer, de LG G4 maar heeft wel genoeg in huis aan functies en mogelijkheden. Zo is er natuurlijk 4G, een vlotte quad-core processor, de mogelijkheid om het 8GB aan interne geheugen uit te breiden en een verwisselbare 2540 mAh accu.

LG G4c

Foto’s schiet je met de 8 megapixel camera die aan de achterkant is te vinden van de LG G4c. Ook aan de achterkant zijn de knoppen van het toestel geplaatst. Iets wat LG bij al haar toestellen toepast en verrassend prettig werkt. Aan de voorzijde is het 5,0 inch display te vinden.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Acer Liquid Z530

De Acer Liquid Z530 werd aangekondigd tijdens de IFA in Berlijn. Het toestel heeft een 5,0 inch display, draait op Android 5.1 Lollipop en heeft een quad-core processor onder de motorkap. Het 8GB aan interne geheugen kan uitgebreid worden met een geheugenkaart. Zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde is er een 8 megapixel camera geplaatst.

Acer Liquid Z530

Acer heeft de Liquid Z530 uitgerust met een accu met een capaciteit van 2420 mAh. Ook is er 4G-ondersteuning en kan je gratis navigeren met TomTom navigatiesoftware in binnen- en buitenland.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Samsung Galaxy J5

De Samsung Galaxy J5 heeft een 5,0 inch display en is voorzien van Android 5.1 Lollipop. De quad-core processor houdt de boel draaiende en er is 1,5GB aan RAM-geheugen beschikbaar. Het interne geheugen van 8GB kan je uitbreiden door een geheugenkaart te plaatsen. Naast WiFi kan je ook via 4G internetten en kan je foto’s schieten met de 13 megapixel camera.

Samsung Galaxy J5

De 5 megapixel camera aan de voorzijde kan je ook in omgevingen met minder licht gebruiken doordat er een flitser aanwezig is. De accu van de Samsung Galaxy J5 heeft een capaciteit van 2600 mAh.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Wiko Ridge 4G

Het Franse merk Wiko kwam begin dit jaar met de Wiko Ridge 4G. Dit toestel hebben we uitgebreid behandeld in onze Wiko Ridge 4G review en werd onlangs voorzien van een update naar Android Lollipop. Het toestel heeft een elegante uitstraling, een 5,0 inch beeldscherm, een 2400 mAh accu en een quad-core processor.

Wiko Ridge 4G

Wiko heeft de Wiko Ridge 4G de optie gegeven om twee simkaarten te plaatsen. Je kunt er ook voor kiezen om één simkaart te plaatsen en de andere sleuf voor een geheugenkaart te gebruiken. Hiermee kan je dus meer foto’s, video’s en andere bestanden opslaan. Het interne geheugen van de Wiko Ridge 4G bedraagt 16GB. Een alternatief voor deze Wiko smartphone is de Wiko Rainbow Jam voor 100 euro.

De Wiko Ridge 4G is verkrijgbaar voor ongeveer 199 euro bij Studentmobiel.

Ook interessant:

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel