5 beste Android-smartphones tussen 150 en 250 euro (08/2015)

Het aanbod van Android-smartphones is erg groot. Je kan in elke prijsklasse wel een smartphone vinden, maar welke is nou de beste? DroidApp is er voor jou en wil je helpen bij het maken van een keuze. Wij zetten (onafhankelijk) de 5 beste Android-smartphones van dit moment op een rij.

Beste Android-smartphone tot 250 euro

DroidApp heeft een nieuw overzicht voor je klaar staan met de beste smartphones tussen de 150 en 250 euro. Mocht je op zoek zijn naar een nieuwe smartphone dan is dit lijstje ideaal. Voor een goede smartphone hoef je echt niet gelijk 600 euro uit te geven. DroidApp heeft dit overzicht onafhankelijk samengesteld en hiertussen staan telefoons die wijzelf ook persoonlijk zouden aanraden. Succes met je keuze.

Update maart 2016: 8 beste Android-smartphones tot 200 euro (04/2016)

Zie ook:


 

LG G4c

LG G4c

De LG G4c is een interessant alternatief voor de LG G4, de grote broer van de C-versie. De LG G4c biedt gewoon nog alle handige functies zoals 4G, een 5,0 inch beeldscherm, een 8 megapixel camera vol functies zoals autofocus en gezichtsherkenning, een 5 megapixel front-camera en een verwisselbare 2540 mAh accu. Het interne geheugen van de LG G4c bedraagt 8GB maar dit kan gemakkelijk uitgebreid worden met een geheugenkaart van maximaal 32GB. Taken worden snel uitgevoerd dankzij de 1.3GHz quad-core processor. Interessant aan de LG G4c is de prijs, die ligt namelijk net iets onder de 200 euro. Lees ook de LG G4c review.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Huawei P8 Lite

Huawei P8 Lite

Dit weekend won Huawei voor het tweede jaar op rij een EISA Award voor beste smartphone. Vorig jaar was dat met de Huawei Ascend P7, dit jaar doen ze dit over met de Huawei P8. Mocht je de Huawei P8 te duur of te groot vinden, dan is er de Huawei P8 Lite. Dit toestel biedt een 5,0 inch beeldscherm en toont qua specificaties en mogelijkheden veel gelijkenissen met de LG G4c. Op papier is de Huawei P8 Lite sneller door de 1.2GHz octa-core processor en het 2GB aan RAM-geheugen. Het 16GB interne geheugen kan uitgebreid worden met een geheugenkaart en de mooiste foto’s maak je met de 13 megapixel camera. De 2200 mAh batterij is niet verwisselbaar van het toestel. Daarnaast heeft de P8 Lite met deze capaciteit de minste accucapaciteit van deze vijf smartphones.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
.

Moto G 4G 2015

Motorola Moto G 4G (3e generatie)

Motorola kondigde eind juli een aantal nieuwe Moto-smartphones aan. De nieuwe Moto G 4G (Gen 3) volgt de Moto G (2014) op en is voorzien van genoeg interessante specificaties, voor een vriendelijke prijs. Op de Moto G 4G (2015) vind je de nieuwste Android-versie, Android 5.1 Lollipop. Tevens is het toestel voorzien van een 1.4GHz quad-core processor, 8GB intern geheugen wat uitgebreid kan worden met een geheugenkaart en een 5,0 inch beeldscherm. Voor het maken van foto’s is er de 13 megapixel camera en de front-camera telt 5 megapixels. De accu heeft een capaciteit van 2470 mAh. Het voordeel van Motorola is dat er de Stock Android-interface is, dus geen overbodige poespas is te vinden over de vormgeving van Android en is het toestel water-resistent. Je kan het toestel helemaal naar wens personaliseren door het achterkantje te vervangen door een kleurrijke cover.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Alcatel OneTouch Idol 3

Alcatel One Touch Idol 3 (4.7)

Alcatel kondigde begin maart de Alcatel One Touch Idol 3 aan. Dit toestel is beschikbaar met een 4,7 inch display of met een 5,5 inch beeldscherm. De specificaties verschillen wel van elkaar, maar ook het prijskaartje is verschillend. Met de Alcatel One Touch Idol 3 (4.7) heb je een smartphone tot je beschikking met een 1.2GHz quad-core processor, Android 5.0 Lollipop, een 13 megapixel camera, een 5 megapixel front-camera en 8GB intern geheugen, wat uitgebreid kan worden met een geheugenkaart van maximaal 128GB. Een bijzondere eigenschap aan de Alcatel One Touch Idol 3 is dat je het toestel zonder problemen ondersteboven kunt gebruiken, het kent eigenlijk geen boven- of onderkant.

Sony Xperia M4 Aqua

Sony Xperia M4 Aqua

De Sony Xperia M4 Aqua is net als de Moto G (Gen 3) waterdicht. Hierdoor kan je gewoon tijdens het douchen van je muziek genieten of even een potje Candy Crush spelen. Het toestel heeft een 13 megapixel camera en beschikt over een snelle 1.5GHz octa-core processor en een 2400 mAh accu. Volgens Sony gaat de accu van de Xperia M4 Aqua gerust twee dagen mee. Ook de Sony Xperia M4 Aqua heeft een 5.0 inch beeldscherm en biedt 8GB intern geheugen wat uitgebreid kan worden met een geheugenkaart van 32GB.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 238,00 euro

Update 10-2015: 6 beste Android-smartphones tot 200 euro (10/2015)

7 beste Android-smartphones tussen 200 en 300 euro (12/2015)

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel