‘HTC Desire 10 wordt goedkoop alternatief voor HTC 10’

Het Taiwanese HTC zou werken aan een goedkopere uitvoering van de HTC 10. Als we de berichten mogen geloven kunnen we volgend kwartaal kennis maken met de HTC Desire 10. Eerder dit jaar werd de HTC 10 uitgebracht en deze moest de strijd aan gaan met de LG G5 en Samsung Galaxy S7.

HTC Desire 10

Evan Blass, aka Evleaks, heeft nieuwe informatie in handen over de plannen van HTC. De nieuwe berichten spreken over een HTC Desire 10. Dit toestel zou een goedkoop alternatief moeten worden voor de HTC 10; het huidige vlaggenschip van de fabrikant uit Taiwan.

Of de HTC Desire 10 ook voorzien zal zijn van een metalen behuizing is nog de vraag. Het kan goed zijn dat HTC met een gunstig geprijsde smartphone op de markt komt, die bestaat uit polycarbonaat. Dit materiaal vinden we vaker terug op Desire-smartphones zoals de HTC Desire 830.

HTC Desire 10

Het toestel zou voorzien zijn van een vergelijkbare camera als die van de HTC 10. De ‘leaker’ heeft een foto meegestuurd van hoe de camera eruit zal komen te zien op het toestel. Daarop volgde een reactie met een mogelijke render van de smartphone, maar het is niet duidelijk of het hier gaat om de HTC Desire 10.

Q3 2016

Volgens Evan Blass kunnen we de HTC Desire 10 in het derde kwartaal van dit jaar gaan zien. Over de mogelijke specificaties valt nog niks te zeggen. In onze HTC 10 review kan je alles lezen over het huidige vlaggenschip van HTC.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel