HTC Desire 10-serie officieel: stijlvol met gouden randje

HTC heeft zojuist de nieuwe Desire 10-serie aangekondigd. De stijlvolle toestellen krijgen de naam HTC Desire 10 Lifestyle en HTC Desire 10 Pro. De Taiwanese fabrikant wil met de Desire 10 een gunstiger alternatief aanbieden voor de HTC 10, het vlaggenschip van HTC. Wat hebben deze twee toestellen te bieden?

HTC Desire 10

Zojuist is de HTC Desire 10 Lifestyle en Desire 10 Pro gepresenteerd. Al meerdere malen verschenen er teasers vanuit HTC om het publiek warm te krijgen voor de introductie van de toestellen. Gisteren verschenen zelfs een deel van de specificaties al en kregen we meer foto’s te zien van de Lifestyle.

HTC Desire 10 Lifestyle

Desire 10 Lifestyle

De HTC Desire 10 Lifestyle is voorzien van een 5,5 inch Super LCD display met HD-resolutie. Het toestel wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 400 quad-core processor met een rekenkracht van 1.6 GHz. Daarnaast is er 32GB interne opslagruimte en 3GB RAM-geheugen. Er is een 13 megapixel camera, 5 megapixel front-camera en BoomSound Hi-Fi speakers voor de beste geluidskwaliteit.

HTC Desire 10 Lifestyle

HTC heeft de Desire 10 Lifestyle uitgerust met dual-sim ondersteuning, waardoor je tweemaal een nano-simkaart kunt plaatsen. Verder is er WiFi en 4G aanwezig, maar moet NFC gemist worden. De 2700 mAh sterke accu ondersteunt snel opladen. De vingerafdrukscanner moet op de HTC Desire 10 Lifestyle gemist worden. De smartphone draait op Android 6.0 Marshmallow met HTC Sense.

Voor de HTC Desire 10 Lifestyle heb je de keuze uit vier verschillende kleuren. De metalen randen zijn goudkleurig. De kleuren van de behuizing zelf zijn Stone Black, Polar White, Royal Blue en Valentine Lux.

HTC Desire 10 Lifestyle video

Desire 10 Pro

De HTC Desire 10 Pro zal niet in Nederland en België uitgebracht worden, voor zover nu bekend is. Het toestel verschijnt zover we hebben kunnen ontdekken ook niet in andere omliggende landen zoals Duitsland en Frankrijk. Dit De Desire 10 Pro biedt eveneens een 5,5 inch display, maar dan met Full-HD display. Er is een MediaTek Helio P10 octa-core processor, een 3000 mAh accu, 20 megapixel camera en 13 megapixel front-camera en een vingerafdrukscanner.

HTC Desire 10 Pro

Verkrijgbaarheid

Vanaf medio oktober moet de HTC Desire 10 Lifestyle verkrijgbaar zijn. Enkel de kleur Black Gold komt naar Nederland, zo laat HTC weten. De prijs ligt op 349 euro. Hiermee wil HTC een alternatief bieden voor het vlaggenschip; de HTC 10.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel