HTC Desire Lifestyle 10 volledig uitgelekt: foto’s en specificaties

Morgen zou de nieuwste HTC Desire 10 Lifestyle pas aangekondigd worden, maar vandaag is het toestel al uitgelekt. De metalen behuizing moet de key-feature zijn van het toestel. De HTC Desire 10-serie bestaat naast de Lifestyle ook uit de ‘Pro’, die we ook morgen gaan zien.

HTC Desire 10 Lifestyle

HTC kondigt morgen de HTC Desire 10 Lifestyle aan. Deze smartphone dook in de afgelopen weken al een aantal keer op, en vandaag is dat niet anders. De Taiwanese fabrikant zal ook de HTC Desire 10 Pro presenteren, maar daarvan is vandaag nog niet veel bekend. Het toestel is voorzien van een metalen behuizing, een 5,5 inch Super LCD display met een HD-resolutie. Aan de achterkant is er een vingerafdrukscanner en een 13 megapixel camera met dual-LED flitser en laser-autofocus.

HTC Desire 10 Pro

De HTC Desire 10 Lifestyle biedt verder een 5 megapixel front-camera en een 2700 mAh accu. Er komt een versie met 2GB RAM en 16GB opslagruimte en een versie met 3GB RAM en 32GB ROM. De processor is in ieder geval een Qualcomm met een rekenkracht van 1.6 GHz, onbekend is hoeveel cores de processor heeft.

HTC Desire 10 Lifestyle

Er is ondersteuning voor dual-sim, WiFi, 4G, Bluetooth 4.1 en NFC. Volgens de eerste informatie zal het toestel een verkoopprijs meekrijgen van 349 euro. De kleurkeuze is grijs-goud, zwart-goud en wit-goud. Wanneer we het toestel in de Nederlandse winkels kunnen verwachten is onbekend, daar zullen we morgen bij de aankondiging meer over te horen krijgen.

Alle informatie

Alle details die tot nu toe bekend zijn, hebben we voor je verzameld op de speciale smartphone-pagina, die je kunt bereiken via onderstaande button. De HTC Desire 10 Pro zal eveneens uitgerust zijn met een 5,5 inch display maar zal qua mogelijkheden uitgebreider zijn dan de Lifestyle.

Update 20 september 09:40 uur: in tegenstelling tot de bron, is dit niet de HTC Desire 10 Lifestyle. Zojuist is de aankondiging geweest van de smartphone. Al het nieuws hierover vind je in dit artikel over de HTC Desire 10.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel