Weer nieuwe HTC-teaser voor nieuw apparaat; smartwatch of Desire 10?

HTC heeft een nieuwe teaser naar buiten gebracht voor de productaankondiging voor 20 september. Het bedrijf zal hier naar verwachting de HTC Desire 10 toestellen presenteren. Met een nieuwe teaser kan ook de indruk worden gewekt dat we een smartwatch van het bedrijf gaan zien, maar vermoedelijk moet dit een hint zijn op de camera of vingerafdrukscanner.

HTC teaser

HTC zal op 20 september één of meerdere toestellen presenteren. In een eerdere teaser zagen we al voldoende aanwijzingen dat we op deze dag de nieuwe HTC Desire 10 gaan zien. De Taiwanese fabrikant komt met een HTC Desire 10 Lifestyle en een HTC Desire 10 Pro.

In de nieuwe teaser die is uitgebracht zien we een cirkel die centraal staat. Het is niet helemaal duidelijk of we hier een nieuwe glimp zien van een nieuw toestel, of dat er achter deze cirkel misschien wel een smartwatch schuilgaat. Echter lijkt die kans vrij klein. Ook wordt het cijfer ‘150’ getoond, maar wat dit betekent is onbekend. Het kan ook goed zijn dat dit iets met de vingerafdrukscanner te maken heeft in milliseconden of dat het betrekking heeft op de camera.

Op 20 september zullen we het weten, dan zal HTC onder de slogan ‘BeEdgier’ de aankondiging houden.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel