HTC komt met ‘HTC One A9s’ tijdens IFA 2016

Wederom een nieuw toestel van de Taiwanese fabrikant HTC kunnen we verwachten tijdens de IFA. Komende week begint in Berlijn deze beurs en hier zal HTC de One A9s aankondigen. Het moet een verbeterde variant zijn op de HTC One A9, die erg veel weg heeft van de iPhone.

HTC One A9s

In Berlijn zal HTC een verbeterde variant op de HTC One A9 aankondigen; de HTC One A9s. Deze versie zal volgens de berichten beschikken over een 5,0 inch display. Qua mogelijkheden en vormgeving zal het toestel vrijwel identiek zijn aan de huidige One A9. Daarbij zal het toestel beschikbaar komen in de kleuren wit, zwart, goud en blauw-zilver. De cameralenzen, de flitser en verschillende sensoren zijn verplaatst in vergelijking met de huidige One A9.

HTC One A9s

Veel specificaties over het toestel zijn nog niet bekend. Wel zou de 4 megapixel UltraPixel camera aan de voorzijde vervangen worden voor een 5 megapixel camera. De camera aan de achterkant blijft 13 megapixel tellen. Het toestel zou op de dag voor de officiële start aangekondigd worden. Dit betekent dat we op 1 september meer over het toestel te weten krijgen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel