Aluminium HTC One A9 verkrijgbaar in Nederland

De HTC One A9 die vorige maand werd aangekondigd door HTC is vanaf nu in de Nederlandse winkels te vinden. Het toestel is voorzien van een aluminium behuizing, natuurlijk de BoomSound-speakers en draait de One A9 op Android 6.0 Marshmallow. Met de One A9 heeft HTC echter nog meer te bieden.

HTC One A9

Drie weken geleden kondigde HTC de nieuwe HTC One A9 aan. Deze smartphone moet het merk HTC weer er een beetje bovenop helpen. De laatste tijd gaat het namelijk niet al te best met de Taiwanese fabrikant. Met de mogelijkheden die de HTC One A9 te bieden heeft, heeft de smartphone genoeg in huis om dit ook te kunnen realiseren.

HTC One A9

De HTC One A9 is voorzien van een 5,0 inch AMOLED-scherm en natuurlijk een aluminium behuizing. Aan de voorzijde zijn ook de BoomSound-speakers te vinden die zorgen voor de beste geluidskwaliteit. HTC heeft eerder met toestellen als de HTC One M8 en HTC One M9 al bewezen dat de kwaliteit van de speakers bovengemiddeld is en wil dit met de One A9 voortzetten. Onder het beeldscherm is er de vingerafdrukscanner en het 16GB aan interne geheugen kan uitgebreid worden met een geheugenkaart.

HTC One A9

Toch wel opvallend aan de HTC One A9 is dat de smartphone voorzien is van de nieuwste Android-versie; Android 6.0 Marshmallow. Ook is volgens HTC de interface-skin Sense nog beter afgestemd op Android zodat er een nog betere gebruikerservaring geboden kan worden. Foto’s kunnen geschoten worden met de 13 megapixel camera of de 4 megapixel (UltraPixel) front-camera.

Vanaf nu is de HTC One A9 verkrijgbaar in Nederland. Om te zien waar je het goedkoopste de HTC One A9 kunt aanschaffen, kan je het overzicht bekijken op de HTC One A9 pagina. Daar vind je ook het laatste nieuws omtrent de smartphone en de complete specificaties.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel