Razendsnelle updates HTC One A9 zijn niet voor ons

Afgelopen week werd de HTC One A9 aangekondigd. Een metalen smartphone met interessante mogelijkheden. Nog interessanter was de belofte dat het toestel razendsnel van updates voorzien zou worden. Binnen 15 dagen nadat Google voor haar Nexus-apparaten een update had uitgerold, zou HTC met een update voor de One A9 komen. Dit lijkt nu echter minder mooi te zijn dan voorspeld.

HTC One A9 updates

HTC kondigde dinsdag de HTC One A9 aan, een uitgebreide smartphone met een aluminium behuizing. HTC maakte tijdens de persaankondiging bekend dat het binnen 15 dagen nadat Google een update voor de Nexus-lijn had uitgebracht, ook de update uit te brengen voor de HTC One A9. Helaas voor Europese (toekomstige) bezitters van de HTC One A9, die vlieger gaat hier niet op.

HTC One A9

De belofte voor de razendsnelle updates geldt alleen voor de Unlocked Edition van de HTC One A9 die alleen in de Verenigde Staten beschikbaar is. HTC wilde hiermee de kloof tussen de Google Play Edition (GPE) toestellen en de eigen smartphones vullen, maar daar profiteren de Nederlandse en Belgische gebruikers niet van. Hoewel de HTC One A9 in Nederland en België dus niet binnen 15 dagen van een update voorzien zal worden, zal het toestel uiteraard wel gewoon geüpdatet worden. Opvallend aan de HTC One A9 is dat het toestel geleverd zal worden met Android 6.0 Marshmallow, de nieuwste versie van het besturingssysteem.

De HTC One A9 is alvast te pre-orderen bij Coolblue, Belsimpel en Studentmobiel.

via Mobiflip

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel