Download: 6 wallpapers van de HTC One A9

De HTC One A9 ligt pas volgende maand in de winkels. Toch kan je nu alvast genieten van een beetje HTC One A9 op je eigen toestel. We hebben voor je de zes wallpapers van de HTC One A9 verzameld. De zes verschillende wallpapers zijn stijlvol vormgegeven.

HTC One A9 wallpapers

Vorige week dinsdag kondigde de Taiwanese fabrikant de HTC One A9 aan. Met de nieuwe HTC One A9 wil het bedrijf de strijd aan gaan met andere Android-smartphones en de Apple iPhone. Het toestel moet daarnaast ook HTC weer dikkere zwarte cijfers laten schrijven. Als je niet kunt wachten op de HTC One A9 dan kan je alvast genieten van de zes verschillende wallpapers.

HTC One A9 wallpapers

De abstracte wallpapers zijn er in verschillende soorten met onder andere een mooie sterrenhemel als het kabbelende water. We hebben de achtergronden gebundeld in een handig mapje. Je kunt hier de map met HTC One A9 wallpapers downloaden.

Mocht je de wallpapers toch niet helemaal iets voor je eigen smartphone vinden, dan kunnen we de apps Wonderwall, TapDeck en Pixels aanbevelen.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel