Earth Wallpapers: achtergrond-foto’s vanuit de ruimte

Als de achtergrond van je smartphone of tablet je gaat vervelen, dan is de applicatie Earth Wallpapers wellicht iets voor jou. Met deze applicatie kan je kiezen uit de mooiste foto’s van de aarde, die vanuit de ruimte gemaakt zijn. Eenvoud staat centraal bij de wallpaper-app.

Earth Wallpapers

Op zoek naar nieuwe inspiratie naar achtergronden voor je smartphone? Dan is wellicht de app Earth Wallpapers het installeren waard. Met deze applicatie krijg je toegang tot een ruim aanbod van foto’s die je direct als achtergrond kunt instellen op je smartphone of tablet. De foto’s zijn allemaal satellietfoto’s die gemaakt zijn vanuit de ruimte.

Earth Wallpapers

Bij het openen van de Earth Wallpapers-app kan je direct al beginnen met het uitzoeken van je nieuwe achtergrond. Door te vegen over de foto’s kan je naar de vorige en volgende foto. Onderin beeld zijn de opties te vinden om een foto te delen met je vrienden, de foto op te slaan op je toestel of om direct als achtergrond in te stellen. Daarnaast is er een ‘duim omhoog’ en ‘duim omlaag’ te vinden om zo een foto te beoordelen.

De achtergronden in Earth Wallpapers zijn niet altijd in volledige HD-resolutie, maar korrelig hebben we ze hier niet gezien. Earth Wallpapers ook een kans geven? Download de app dan via onderstaande button gratis uit de Play Store.

Earth Wallpapers +
Earth Wallpapers +
Ontwikkelaar: nethergrim
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel