Walloid: wallpaper-app met achtergronden van fabrikanten

Walloid is niet een 13 in een dozijn wallpaper applicatie, via deze handige applicatie kun je achtergronden kiezen van maar liefst 21 fabrikanten.

Walloid

Via de app Walloid krijg je toegang tot de achtergronden die fabrikanten standaard meeleveren bij hun smartphone. Je hebt hierbij de keuze uit 21 bekende fabrikanten en 7 aangepaste ROM’s. In totaal zijn via Walloid ruim 3.000 verschillende achtergronden te vinden. Ook heeft de maker nog extra Material Design achtergronden toegevoegd.walloid

Na het kiezen van een fabrikant kun je een device kiezen waarvan je de wallpapers wenst te gebruiken. Handig is dat je hierbij ook nog kunt kiezen of je een hoge resolutie afbeelding wilt ontvangen. Ook kun je notificaties ontvangen bij nieuwe achtergronden.
Via een widget kun je Walloid geheel willekeurig een achtergrond voor je laten kiezen. Op die manier wissel je snel van behang op je smartphone. Daarnaast houdt de app bij welke achtergronden je al eens hebt gehad zodat je die ene mooie wallpaper nog eens kunt gebruiken.walloidWalloid is een gratis achtergronden applicatie die te downloaden is uit de Google Play Store. Ook is er een Pro versie van Walloid welke advertentie vrij is en ongelimiteerde toegang geeft tot de favorieten en HD achtergronden secties. De pro variant van Walloid kost €2,14.

Lees ook

Reageer op dit artikel