Geweldige wallpaper-app TapDeck krijgt grote update

De interessante wallpaper-app TapDeck heeft een grote update gekregen. TapDeck was tot nu toe alleen als beta in de Play Store te vinden na aanmelding, maar nu is hij voor iedereen beschikbaar. Maar wat is er nou zo speciaal aan TapDeck? Samen met je vrienden bepaal jij de achtergrond van je smartphone en van de smartphone van je vrienden.

TapDeck

TapDeck is bijgewerkt voor Android. In de nieuwe versie van de wallpaper-app is de applicatie voorzien van een compleet vernieuwde interface. In de vormgeving van TapDeck vinden we nu Material Design en dat maakt de applicatie nog beter. Eerder bespraken we al de app TapDeck.

Verder kan je je sociale netwerken koppelen zoals Google+, Twitter en Facebook. Hierdoor kan je vrienden toevoegen die je op de sociale netwerken ook hebt. In TapDeck kan je hier vervolgens zien welke wallpapers je vrienden ‘liken’. Verder kan je wallpapers delen met je vrienden die de wallpaper direct als achtergrond krijgen, als ze natuurlijk ook TapDeck gebruiken.

TapDeck

TapDeck is niet zomaar een wallpaper-app, met TapDeck kan je heel gemakkelijk wisselen van wallpaper. De applicatie houdt daarbij rekening met de wensen en voorkeuren die je hebt rondom achtergronden. De wallpapers worden gekozen uit de databases van Wikipedia, Reddit en Flickr. Binnenkort wordt TapDeck uitgebreid met Spotify.

Via onderstaande button kan je TapDeck geheel kosteloos gratis downloaden uit de Play Store. Voor degenen die een keer een ander behangetje wil is TapDeck zeker een aanrader.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel