Smart Weather Wallpaper: achtergrond op basis van het weer

In de Play Store is de nieuwe applicatie Smart Weather Wallpaper verschenen waarmee je de achtergrond van je smartphone automatisch aan kan laten passen naar het huidige weer. Maar de applicatie doet meer dan je in eerste instantie zou verwachten.

Smart Weather Wallpaper

Smart Weather Wallpaper is een applicatie die de achtergrond van je telefoon aanpast aan het weer. Op die manier heb je altijd een andere achtergrond. De afbeeldingen zijn afkomstig van de fotodienst Flickr en hebben een hoge resolutie (QHD).

smart weather wallpaper

Je kan er daarbij ook voor kiezen dat Smart Weather Wallpaper alleen afbeeldingen uitkiest die bij jou in de buurt genomen zijn. De app Smart Weather Wallpaper werkt een beetje hetzelfde als de app Muzei. Het is namelijk ook mogelijk om afbeeldingen wat te vervagen, zodat de tekst en elementen op je homescreen goed leesbaar blijven.

smart weather wallpaper

Over Muzei gesproken; Smart Weather Wallpaper biedt ondersteuning voor Muzei. Hierdoor is het mogelijk om ook deze dienst te koppelen aan Muzei. Alles over Muzei lees je in de uitgebreide Muzei review.

smart weather wallpaper

Smart Weather Wallpaper is te downloaden uit de Play Store via onderstaande button. De prijs van Smart Weather Wallpaper ligt op €1,74.

> Bekijk hier de grote accurate weer-app test

Smart Weather Wallpaper
Smart Weather Wallpaper
Ontwikkelaar: Higher Bar, LLC
Prijs: € 2,30

Lees ook

Reageer op dit artikel