Autumn Leaves: een mooie herfst live-wallpaper

Als we het over de herfst hebben, denken we niet snel aan iets positiefs waarschijnlijk. De maker van de app Autumn Leaves brengt hier verandering in en brengt de herfst naar je smartphone, en wel met een 3D live-wallpaper.

Autumn Leaves is een mooie live wallpaper die je als achtergrond in kan stellen op je smartphone. In Autumn Leaves zijn de bladeren in de herfstkleuren te zien met een mooi 3D-effect. Dit 3D-effect geeft toch net wat meer sfeer aan de herfst. Er is in de app keuze uit diverse bomen, bladeren, takken en effecten.

autumn_leaves

Het 3D-effect in de herfst-wallpaper wordt nog mooier door het gebruik van de sensoren. Met de gyroscoop-sensor in je smartphone of de accelerometer krijg je de mooiste effecten; en dat allemaal met deze herfst-wallpaper. Autumn Leaves werkt op zowel smartphones als op tablets en is er als gratis en als betaalde versie.

Of je nou kiest voor de gratis of de betaalde versie, ze zijn allebei vrij van advertenties. Autumn Leaves XL biedt nog wat meer keus uit bomen, taken en bladeren en brengt op een uitgebreidere manier de herfst naar je smartphone.

Autumn Leaves in HD Gyro 3D Parallax Wallpaper
Autumn Leaves in HD Gyro 3D Parallax Wallpaper
Autumn Leaves in HD Gyro 3D XL  Parallax Wallpaper
Autumn Leaves in HD Gyro 3D XL  Parallax Wallpaper
Ontwikkelaar:
Prijs: € 2,49

Lees ook

Reageer op dit artikel