Hay Day ontvangt herfst-update

De maker van Hay Day, Supercell, heeft wederom een grote update uitgebracht voor de populaire boerderijgame. In deze versie zijn een aantal nieuwe producten te maken en is alles in herfst thema gebracht.

Kaarsen maken

In deze nieuwe versie van Hay Day kun je kaarsen gaan maken van bijenwas. Hoe je deze kaarsen kunt maken leggen we je graag uit. Je hebt hiervoor wel een aantal bijen nodig die in de vorige grote update van Hay Day werden geïntroduceerd!

  • Laat je bijen honing verzamelen.
  • Maak met de honingpers het zogeheten bijenwas.
  • Als je genoeg bijenwas geproduceerd hebt kun je kaarsen gaan maken.
  • Bouw een kaarsenmaker.
  • Nu kun je 3 verschillende soorten geurkaarsen maken!

hayday-kaars

Wat is er verder veranderd?

De herfst staat voor de deur en dat is in Hay Day ook goed te zien, zo zijn de kleuren van de bomen in echte herfststijl en zien we ook hier en daar paddenstoelen op duiken!

screenherfst-haydayVerder zijn er verbeteringen doorgevoerd aan de krant met aanbiedingen en wordt nu onthouden op welke pagina je was gebleven. Ook is de laadtijd onderhanden genomen en zou het laden van boerderijen een stuk sneller moeten verlopen. In de schuur en silo zie je nu ook producten die je niet hebt staan, dus scroll eens naar beneden en kijk welke items je kunt verzamelen!

screenherfst-silo

De Hay Day update wordt momenteel uitgerold en je kunt deze alvast downloaden uit de Google Play Store. Doe dit echter wel via een Wi-Fi verbinding omdat ook deze update ongeveer 64 MB groot is.

Hay Day
Hay Day
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel