Hay Day brengt herfst-update uit met Derbyklassen

De boerderij-game Hay Day heeft een update gekregen. De september update brengt een aantal nieuwe mogelijkheden naar het spel en zet Hay Day direct in het teken van de herfst. We zetten de nieuwe functies van de Derbyklassen-update voor je op een rij.

Hay Day: herfst-update

De ontwikkelaars van de farm-game Hay Day hebben een nieuwe herfst-update uitgebracht voor het gelijknamige spel. Vanaf nu is Hay Day niet alleen in herfstkleuren, maar ook voorzien van een aantal nieuwe mogelijkheden. In maart kwam de Hay Day Derby update, waarna je mee kon doen aan verschillende wedstrijden. Nu zijn de mogelijkheden hierin uitgebreid.

Derbyklassen

Met de nieuwe Derby Leagues (in Nederland Derbyklassen) kan je nog meer en betere prijzen winnen. Wanneer je bij de beste 3 eindigt, promoveer je naar de volgende klasse. In de hogere klassen krijg je ook meer hoefijzers, meer taken en meer trofee-beloningen. Daarnaast is het nu mogelijk om je af te melden voor een derby. Derby-beloningen zijn nu ook uitgebreid met exclusieve decoraties die je kunt verdienen en je kunt je vast voorbereiden op een speciale kampioensklasse.

Gebruikers kunnen nu ook een nieuw dier voor op hun boerderij kopen. Vanaf level 47 kan je het paard ‘Lipizzaner’ aanschaffen voor een aantal vouchers, die je gedurende het spel kunt binnenhalen. Wanneer je veel struiken achter elkaar plaatst, zal dat nu sneller en fijner verlopen doordat de oriëntatie wordt onthouden door de game. Tot slot zijn er nieuwe decoraties te vinden in de winkel voor Hay Day, zodat je je boerderij nog verder kunt opvrolijken.

De 14 september update voor Hay Day is vanaf nu te vinden in de Google Play Store.

Hay Day
Hay Day
Ontwikkelaar: Supercell
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel