Hay Day update brengt verbeteringen en nieuwe machines

Het boerderij-spel Hay Day heeft een update gekregen in de Play Store. De vernieuwde versie van de game brengt uitbreidingen en diverse verbeteringen met zich mee, waaronder een hotdog-kraam en een pastamachine.

Hay Day update

De makers van de boerderij-game Hay Day hebben een update uitgebracht voor de Android-app. Vorige maand kwam de buurtderby beschikbaar in Hay Day en hier zijn een aantal dingen in geoptimaliseerd. Zo is het mogelijk om een duidelijker overzicht te krijgen van je taken en is er na elke derby een pauze, zodat je eventueel vast items voor de volgende wedstrijd kunt verzamelen. Handig is ook dat je nu je trofeeën kan bekijken die je hebt behaald.

Hay Day

Pastamaker en hotdog-kraam

Je kan nu nog meer gebieden kopen om je boerderij uit te breiden. Tevens kan je kiezen uit nieuwe huisdieren voor op je boerderij, waaronder een kitten en een puppy. Nieuw in Hay Day is ook de hotdog-kraam en de pastamaker. Deze nieuwe productiemachines geven je natuurlijk de mogelijkheid om nieuwe producten te maken. In Hay Day brengt de postbode voortaan niet meer lopend je brieven en cadeau’s, maar is de postbode uitgerust met een scooter.

Wil je de Hay Day update downloaden uit de Play Store? Klik dan op onderstaande button.

Hay Day
Hay Day
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel