Hay Day krijgt grote winter update

Hay Day heeft een grote winter update gekregen. Het boerderijspel krijgt niet alleen een winterse sfeer, maar ook een aantal nieuwe nieuwe elementen waaronder ducks. Eenden en veren staan centraal in deze winter update van Hay Day.

hayday_winter4

Hay Day Winter

Hay Day heeft een update uitgebracht waarbij het spel helemaal is aangepast voor het koude seizoen; ofwel de winter. Met decoraties die kenmerkend zijn voor de winter en nieuwe winterse muziek krijg je helemaal de winterkriebels.

hayday_winter2

Eenden en de Duck Salon

In de vijver kan je nu naast krabben en vissen ook eenden tegenkomen. Eenden zijn nieuw en bij de ‘Duck Salon’ kan je de veren van de eend verzamelen, en gebruiken voor een kussen of voor dekens. Om van een eend de veren te krijgen gebruik je de ‘Duck Trap’. Om de eenden in het spel te krijgen moet je wel even 90.000 ‘euro’ afrekenen. Want het verouderde gebouwtje moet eerst opgeknapt worden.

hayday_winter3

In het visgebied zijn twee nieuwe visplekken te vinden. Daarnaast zijn er drie nieuwe vissoorten beschikbaar in Hay Day Winter. In de krant met aanbiedingen van marktkraampjes kan je voortaan zien welk XP-level de verkoper heeft. Zo weet je direct of een product interessant is om te kopen.

hayday_winter1

Beloningen

Met de komst van de winter-update voor Hay Day kan je voortaan extra beloningen krijgen. Deze beloningen ontvang je als je druk bent jezelf te promoveren naar een hoger level. Deze nieuwe feature is beschikbaar vanaf level 15. Verder kan je nu inzien welke attributen je krijgt als je het volgende level behaald hebt.

Hay Day Winter heeft nog wat andere kleine wijzigingen doorgevoerd. Zo is de uitstraling van de nectar-struiken veranderd, zodat je sneller kan zien of de struik verdord is, of dat ‘ie nog tot leven gewekt kan worden. De makers van Hay Day laten verder weten dat je de game met feestdagen zoals kerst en oud en nieuw in de gaten moet houden, vanwege speciale evenementen, waarmee je diamanten kan verdienen.

Door de game te spelen zal je overigens nog een aantal nieuwe of gewijzigde dingen tegenkomen. De update naar Hay Day Winter is gratis te downloaden via onderstaande button uit de Google Play Store.

Hay Day
Hay Day
Ontwikkelaar: Supercell
Prijs: Gratis+

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel