Hay Day krijgt grote zomerse update

Het boerderijspel Hay Day is vandaag voorzien van een zomerse update. In Hay Day Summer zijn tal van nieuwe functies toegevoegd om nog meer uit het spel te halen. Hay Day vierde afgelopen week haar tweejarige bestaan en bracht in mei de update ‘Hay Day The Town’ uit.

Hay Day is van een grote zomerse update voorzien. Nadat in mei van dit jaar Hay Day ‘The Town’ werd uitgebracht, is het nu tijd voor een zomer-thema in het populaire boerderijspel. In de zomerse update van Hay Day is het nu mogelijk om katoen als gewas te verbouwen. Daarnaast zijn de beesten in een zomers jasje gestoken en is de cowboy als nieuw karakter toegevoegd in het spel.

hay day update

In Hay Day is de naaimachine toegevoegd voor de productie van nieuwe producten. Voor het opvrolijken van je boerderij is er nu nog meer keuze uit decoraties. Nieuw toegevoegde producten zijn bijvoorbeeld de lantaarnpaal en nieuwe planten. De welbekende postbode uit het spel heeft ook een vernieuwde outfit en in het Rad van Fortuin zijn nieuwe producten toegevoegd. Na de nieuwe update wordt het voor gebruikers mogelijk om nog meer grondstoffen uit de mijn te halen.

Met de zomerse update voor Hay Day is ook nieuwe decoratie aan te schaffen voor je boerderij en is de gebruiksvriendelijkheid van de game verbeterd. Uiteraard brengt de update ook enkele bugfixes met zich mee. De Hay Day Summer update wordt vanaf nu uitgerold voor zowel Apple iOS als natuurlijk Google Android. Hay Day is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel