Hay Day Summer update brengt de zomer naar je boerderij

De makers van het boerderij-spel Hay Day hebben een update uitgebracht voor de Android en iOS-app. Met de Hay Day Summer update die vandaag is uitgebracht wordt de zomer naar je boerderij gebracht.

Hay Day Summer update

Hay Day is vanaf nu in de zomerse sfeer. Hay Day bestaat inmiddels drie jaar en viert dat met een zomer update met nieuwe functies en diverse verbeteringen. Zo kan je verjaardagsdecoratie winnen tijdens dit evenement in de game. Verder hebben de boerderijdieren zomer-outfits gekregen en zijn er nieuwe derby-taken toegevoegd die te maken hebben met de buurtderby in Hay Day.

In de update zitten ook een aantal nieuwe beesten; de bloedhondpuppy en de tuxedo-kitten. Je kan nu ook gebruik maken van een nieuwe machine, namelijk de pastakeuken. Met nieuwe evenementen kan je dubbele XP behalen en nieuwe stadsbezoekers bedienen. In een vernieuwde Postvak In kan je de belangrijke ontwikkelaarsberichten lezen.

Hay Day Summer update

Tot slot zijn er diverse nieuwe decoraties te vinden in de Hay Day game. Zo vind je wandelpadtegels, een scooter en waterpartijen die nog het spel een nog leuker zomers tintje geven. Voor de fanatieke spelers hoef je niet meer te wachten op level 29 tot de buurtderby wordt ontgrendeld. Vanaf nu wordt de buurtderby ontgrendeld op level 18. Ben je bij level 100, dan krijg je een unieke inrichting als dank.

De zomer update voor Hay Day kan gratis via onderstaande button gedownload worden uit de Play Store.

Hay Day
Hay Day
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel