Hay Day brengt update ‘The Town’ uit

De makers van de game Hay Day hebben een vernieuwde versie van het spel in de Play Store gezet. In de game zijn een aantal nieuwe uitdagingen toegevoegd waardoor je nog meer speelplezier kan maken met het spel.

Het populaire spel Hay Day heeft een update gekregen. De update van het boerderijspel krijgt de naam ‘The Town’ mee. Bij je boerderij kan je nu een station openen waarmee je naar een nieuwe bergstad kan reizen.

Hay Day The Town

In het nieuwe gebied kan je vervolgens een nieuwe stad oprichten en daarbij gebouwen bouwen en bezoekers aantrekken. Het station kan vanaf niveau 34 gebouwd worden. Je kan in de nieuwe stad een eigen winkel openen, een bioscoop, een Bed en Breakfast en nog veel meer. Het doel is om bezoekers naar je stad toe te trekken, en deze op een originele manier te verwelkomen.

In Hay Day, The Town kan het aantal mensen in een buurt uitgebreid worden naar dertig. Verder kunnen nu niet meer alleen goudstaven en dergelijke gemaakt worden, maar kan ook ijzer en kolen uit een mijn gewonnen worden.

In de update zijn nog een aantal mogelijkheden en verbeteringen toegevoegd. De update van Hay Day is gratis te downloaden uit de Play Store. Omdat de update van Hay Day 59MB groot is, is het aan te raden, deze te installeren middels een WiFi-verbinding.

Bekijk hier onze uitgebreide review van Hay Day.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel