Hay Day rolt zomerupdate 2020 uit: eekhoorns en nieuwe machine

Hay Day is een populair boerderijspel dat door miljoenen mensen wordt gespeeld. Er wordt nu voor Hay Day een nieuwe zomerupdate uitgerold waarmee je veel nieuwe functies krijgt. Nieuw zijn bijvoorbeeld de frituur en de eekhoorns.

Hay Day zomerupdate

Gamers van het spel Hay Day heeft een nieuwe versie uitgebracht van het boerderijspel. Ontwikkelaar Supercell brengt een grote zomerupdate uit voor Hay Day en voegt daarbij nieuwe functies toe die vanaf nu gebruikt kunnen worden. Met regelmaat wordt er een nieuwe update uitgebracht en kunnen gebruikers aan de slag met tal van nieuwe features.

Met de zomerupdate van 2020 krijgen gebruikers nieuwe bewoners voor hun boerderij; eekhoorns. Deze verblijven in een boomhut en als speler kun je nieuwe pindaplanten en producten ontdekken. Zo kun je vanaf nu honingpinda’s, pindanoedels en boterhammen met pindakaas en jam maken. In het reservaat kun je de nieuwe zebrajongen verwelkomen en ook kun je de sokkeldecoratie personaliseren.

Hay Day Zomerupdate 2020

Er zijn ook nog andere verbeteringen doorgevoerd met de zomerupdate van Hay Day. Er is een nieuwe machine, de frituur. Daar kun je gerechten bereiden zoals friet met spek, gevulde pasteitjes en gefrituurde chilipepers. De frituur is echter pas neer te zetten vanaf level 87. Tot slot vragen de stadsbezoekers om minder hoogwaardige producten.

De update voor Hay Day kun je vanaf nu downloaden op je smartphone of tablet.

Hay Day
Hay Day
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel