Hay Day krijgt grote oktober-update: uitbreidingen, nieuwe gewassen en verbeteringen dorp

Er staat een nieuwe update klaar voor het populaire spel Hay Day. Het boerderijspel wordt uitgebreid met nieuwe gewassen, nieuwe producten, verbeteringen in het dorp en nog veel meer nieuws. We zetten de details op een rij.

Hay Day oktober-update

Boeren opgelet, in de Google Play Store staat de oktober-update klaar voor het spel Hay Day. Het boerderijspel wordt nog altijd door veel mensen gespeeld, en met regelmaat verschijnt er een update voor het spel. Met de update die nu beschikbaar is, krijg je nog veel meer mogelijkheden binnen het spel.

Onder andere vind je verschillende verbeteringen voor het dorp. De zonnetaken waarmee je punten voor het benzinerad kunt verdienen, vind je voortaan op elke locatie in het spel. Hiervoor hoef je dus niet meer naar het dorp zelf eerst te gaan. Daarbij blijf je zonnepunten krijgen, ook al is de balk hiervan vol. Met diamanten kun je vanaf nu ook een extra keer aan het benzinerad draaien. In het dorp kun je kapotte vrachtwagens van anderen weer op weg helpen door er langs te rijden en verzamel je voortaan ook automatisch kippen, een hele verbetering.

Hay Day oktober-update

Je boerderij kun je voorzien van nieuwe uitbreidingsgebieden, samen met nieuwe decoraties. In het reservaat kun je nu ook zebra’s laten lopen en in de boerderij zelf heb je drie nieuwe gewassen. Denk hierbij aan sesam, gember en champignons. Tevens heeft de ontwikkelaar nieuwe producten toegevoegd, acht om precies te zijn. Denk aan romige champignonsoep, sesam-ijs of appelgemberthee. Een andere welkome toevoeging is dat je met buurtgenoten in beperkte mate uitbreidingsitems voor je boerderij of upgrademateriaal voor je schuur, silo of andere gebouwen kunt verhandelen.

De oktober-update voor Hay Day is vanaf nu te downloaden. Het kan even duren voordat iedereen de update kan binnenhalen.

Hay Day
Hay Day
Ontwikkelaar: Supercell
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel