Hay Day viert 7e verjaardag met nieuw gebied: Dorp

Hay Day is een populair boerderijspel voor verschillende platformen. Nu wordt de zevende verjaardag gevierd met een grote nieuwe functie; een Hay Day dorp.

Dorp in Hay Day

Hay Day is voorzien van een update waarbij je als speler toegang krijgt tot een heel nieuw gebied. Vanaf nu kun je met je truck door dorpen rijden. Je kunt met je eigen truck de weg op en door het dorp rijden. Daar vind je verschillende winkels, zoals een groentenboer en meer. Daar kun je taken voltooien door bijvoorbeeld boerderijproducten te leveren of naar een andere plek in het dorp te brengen.

Hay Day dorp

Je kunt met heel de buurt spelen, samen met andere spelers. Hierbij kun je ook direct in realtime de trucks rond zien rijden. Beloningen krijg je in de vorm van een nieuwe valuta; tokens. Samen met je vrienden kun je kippen verzamelen die uit het dorp zijn ontsnapt en door afzonderlijke dorpsopdrachten te voltooien, krijg je nog meer beloningen.

In Hay Day dorpen kun je rijden, zolang je truck rijdt op brandstof. Iedere dag kun je aan het rad draaien en kun je benzine verdienen. Ook kun je op verschillende andere manieren brandstof verdienen.

Hay Day dorp

In het begin zal in Hay Day het dorp een oefenseizoen gehouden worden. Zo kan gekeken worden of alles werkt zoals het zou moeten. Daarna zal seizoen 1 beginnen, en komen de exclusieve beloningen in het spel beschikbaar.

Andere verbeteringen

Er zijn ook nog andere verbeteringen doorgevoerd. Hierbij wordt door Alfred de postbode een speciaal verjaardagscadeau geleverd, voor de 7e Hay Day verjaardag. Bij derbybeloningen zijn er nieuwe en exclusieve decoraties. Je kunt ook exclusieve decoraties verdienen als je de levels 50, 150, 200, 250 en 300 bereikt. Door je boerderij op te slaan en te verbinden met een Supercell ID, krijg je een extra decoratie.

De Hay Day update is vanaf nu beschikbaar in de Google Play Store via onderstaande button.

Hay Day
Hay Day
Ontwikkelaar: Supercell
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel