Hay Day: zomerse-update brengt buurthandel en houdt verjaardagsfeestje

Er is weer een grote update uitgekomen van Hay Day. Deze staat voornamelijk in het teken van de buurthandel en de zomer. Maar ook zijn er andere functies toegevoegd. Ook viert Hay Day zijn verjaardag want de applicatie is vier jaar geleden uitgebracht en nog altijd erg populair.

Hay Day buurthandel

Een nieuwe functie van de update is de buurthandel. Zo kun je gemakkelijk vragen om gewassen en producten bij jou eigen buurt. Hiermee is het natuurlijk ook mogelijk om vrienden uit jou buurt te helpen en je verdient daarnaast ook nog XP. Een andere toevoeging is dat je toegang kunt krijgen tot exclusieve buurttitels, maar er zijn ook nog nieuwe prestaties om te voltooien. De buurtchat heeft ook een kleine wijziging, nieuwe berichten komen voortaan onderaan te staan en er komen ook de meldingen voor de buurthandel in te staan.

Verdere toevoegingen aan de app zijn nieuwe derbytaken, nieuwe gewassen, bomen en machines. Hierdoor gaat de uitdaging niet zomaar verloren want je kunt dus uit blijven breiden met de nieuwe producten. Ook is het zomerthema weer terug, zodat je dieren er weer zomers bijlopen.

Maar er komt nog meer aan, Hay Day geeft vanaf 24 juni een verjaardagsfeestje. Dit heeft te maken met het vierjarig bestaan van de game. Op 24 juni 2012 werd de game uitgebracht voor Apple iOS. In november van dat jaar verscheen Hay Day voor Android. Nogmaals: het feestje is vanaf 24 juni, dus houd Hay Day goed in de gaten!

Hay Day
Hay Day
Ontwikkelaar: Supercell
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel