Hay Day: enorme update brengt klusjesvrouw en veel nieuwe dingen

Er staat een update klaar voor het populaire spel Hay Day. In het spel, waar je je eigen boerderij kunt runnen en dieren moet verzorgen, is onder andere de klusjesvrouw toegevoegd. Overigens zijn er nog veel meer dingen te vinden die nieuw zijn toegevoegd.

Hay Day: Klusjesvrouw en meer

Met de nieuwste update van Hay Day heeft ontwikkelaar Supercell (ook van Clash of Clans) een hoop nieuwe functies toegevoegd. Als eerst is er de klusjesvrouw. Hiermee kun je drie delen van je huis, je boerderijkraam en bestelwagen personaliseren. Denk aan een dubbel balkon, vlammen op je vrachtwagen of iets anders. Iedere week wisselt het aantal opties. Je kunt stickers ontvangen voor in het verzamelboek en stijlboek.

Hay Day klusjesvrouw

Nieuwe producten

Daarnaast zijn er een groot aantal nieuwe producten die je kunt maken met de machines in je boerderij;

Bloemenhanger (juwelier), bloemenkaars (kaarsenmaker), pittige pasta (pastakeuken), kaasbroodje met ui (broodjesbar), karamel latte (koffiekiosk), snoepboeket (bloemenwinkel), chocoladesmoothie (smoothiemixer), grote sushirol (sushibar).

Andere verbeteringen

Er zijn door de ontwikkelaars ook vele nieuwe decoraties toegevoegd. Denk aan huisdieren- en speeltuinthema’s die je krijgt bij derbybeloningen, het rad van fortuin en de postbode. Voorbeelden van nieuwe dingen zijn hondenmand, hondenzwembad, olifantenglijbaan, schapenveerwip, krabpaal, boomstammenpad, bloemenpad en veel andere nieuwe decoraties.

De update voor Hay Day is beschikbaar in de Play Store. Deze update is ook noodzakelijk om het spel weer te spelen; zodat je direct de nieuwe content hebt.

Hay Day
Hay Day
Ontwikkelaar: Supercell
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel