Hay Day krijgt bewerkingsmodus voor de boerderij en het dorp

Hay Day heeft haar boerderijgame uitgebreid met één van de meest aangevraagde functionaliteiten. Het is nu mogelijk om naar eigen smaak je hele boerderij opnieuw in te richten, ook het dorp is naar eigen wens aan te passen.

Farm & Town edit modus

Met de bewerkingsmodus kun je zelf je eigen boerderij opnieuw inrichten. Handig is dat je vooraf je boerderij kunt opslaan in een “layout” zodat je deze later nog terug kunt halen. Het opslaan en inladen geldt ook voor het dorp in Hay Day. In totaal kun je vijf layouts voor je eigen boerderij opslaan en vijf voor het dorp. In de bewerkingsmodus kun je naar hartenlust bomen, bosjes, paden, hekken en velden plaatsen.

Dat Hay Day dit keer goed geluisterd heeft naar de community is duidelijk, want ook zijn er diverse Aziatische decoraties te vinden in de game. Met onder meer een bonsai boom, stenen lantaarns en bamboe decoraties. Ook is de buurt chat nu beschikbaar buiten je eigen boerderij en kun je nu maximaal tien boerderijen volgen. Verder zakt de prijs van de boot naarmate deze sneller arriveert.

Je ontvangt de update voor Hay Day automatisch, mocht je Hay Day een keer willen proberen dan kun je deze game downloaden uit de Google Play Store.

Hay Day
Hay Day
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel