Hay Day brengt update ‘Bees’ uit

De maker van Hay Day, Supercell heeft een grote update uitgebracht onder de naam Hay Day Bees. Met deze update kun je jouw boerderij nog verder uitbreiden.

Hay Day Bees

Na de grote zomer update van Hay Day in juli is het tijd voor een nieuwe uitbreiding. Met deze nieuwe update van Hay Day eindigt het zomerthema in het spel en zijn er een drietal nieuwe decoraties geïntroduceerd.  Deze decoraties zijn opvallend genoeg wel in een zomerthema twee soorten strandstoelen en een zandkasteel. Verder kun je nieuw bezoek verwachten op je boerderij, namelijk een actrice! Ook kun je in je stad een nieuwe Gift Shop bouwen waar je bezoekers graag naar toe zullen gaan. Maar waar het in deze versie eigenlijk omgaat is de introductie van een nieuw dier in Hay Day, namelijk bijen!

 Bloemetjes en Bijtjes

Om deze bijen toe te voegen aan je boerderij dien je allereerst level 39 te zijn! Vervolgens kun je de bijen als volgt toevoegen:

  • Plaats de bijenkorfboom op je boerderij waarmee je tot wel 12 bijen kunt houden.
  • Zet wat nectarstruiken op je boerderij, je bijen zullen nu aan het werk gaan.
  • Na enige tijd kun je honingraten oogsten!
  • Bouw de honingpers om je honingraten om te toveren in echte honing.
  • Je kunt de honing gebruiken om honing popcorn,  kreeft spiesjes, pompoensoep, honing toast en honing appeltaart te maken.

Screenshot_2014-09-15-13-44-22
De update bevat ook nog een aantal bugfixes en is vanaf nu gratis beschikbaar in de Google Play Store! Let wel op, de update is 63 MB groot dus we raden je aan deze via Wi-Fi te updaten!

Hay Day
Hay Day
Ontwikkelaar: Supercell
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel