Weatherback: dynamische weer-effecten over je achtergrond

Met Weatherback breng je dynamische weer-effecten naar je smartphone. Na het ontgrendelen van je smartphone wordt je eigen achtergrond voorzien van weer-effecten zoals zonnestralen en regendruppels, op een mooie manier.

Weatherback

Bij het ontgrendelen van je telefoon, op een dynamische manier op de hoogte gehouden worden van het weer. Het kan voortaan met de app Weatherback. Deze applicatie legt over je eigen gekozen wallpaper een effect die het weer nabootst. Het idee doet denken aan de eerdere HTC-toestellen met Sense, waarbij een lensflare een zonnige dag nabootste.

Weatherback

Weatherback werkt prima met je eigen gekozen wallpaper, je bent dus niet gebonden aan die wallpaper met de boom in een leeg weiland of de bergen met sneeuwtoppen. In de gratis versie van de app is het aantal effecten beperkt, maar voldoende. Een zonnige, bewolkte of regenachtige dag laat zich prima uiten met Weatherback.

Weatherback

De betaalde Weatherback Pro-versie brengt je regen en sterren, waarbij je de hoeveelheid druppels en fonkelende sterren kunt personaliseren naar eigen wens. Tevens vind je er effecten voor mist, ijzel, sneeuw en onweer.

Weatherback

Weatherback heeft een aantal instellingen. Zo kan de app gebruik maken van je huidige locatie, je kan kiezen uit drie bureau’s die het weer voorspellen en er kan om de zoveel tijd gewisseld worden tussen effect, mocht je ergens zijn waar alleen maar de zon schijnt. In de avond en nacht kan de wallpaper donkerder worden, zodat het zich aanpast aan de nacht.

Weatherback is via onderstaande button gratis te downloaden uit de Google Play Store.

Bekijk ook: Het weer: de grote accurate weer-app test

Weather Live Wallpaper: Rain, Snow, Forecast💧
Weather Live Wallpaper: Rain, Snow, Forecast💧

Lees ook

Reageer op dit artikel