Material Islands: minimalistische eilanden als live wallpaper

Met de app Material Islands tover je een minimalistisch eiland als achtergrond op je Android smartphone. Je hebt keuze uit tal van eilanden om je telefoon van een nieuw behangetje te voorzien. Natuurlijk allemaal in de stijl van het Material Design.

Material Islands

Zoals de naam al verraadt zijn “Material Islands”, eilanden vormgegeven in Material Design. Deze minimalistische eilandjes zijn er in tal van verschillende kleuren en vormen. Omdat het hier een live wallpaper betreft, zal gedurende de dag steeds een andere achtergrond te zien zijn.Material IslandsNaast een dagmodus is er ook een nachtmodus, waarbij de maan wordt getoond met een aantal sterren. Ook heb je de keuze uit eilanden zoals een ijsschots, een vulkaan of een tropisch eiland.

Voor bezitters van een smartwatch is er ook een achtergrond beschikbaar waarmee het eiland te zien is op je eigen pols, ofwel een watchface. De ontwikkelaar belooft ons alvast dat er meer eilanden toegevoegd zullen worden. Material Islands is gratis te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Lees ook

Reageer op dit artikel