nowPaper: update met nieuwe schitterende Google Now wallpapers

nowPaper is een applicatie die je de mogelijkheid geeft om achtergronden weer te geven in de stijl van Google Now. De app nowPaper heeft nog veel meer in zich en heeft nu een update gehad met een flink aantal nieuwe wallpapers.

De applicatie nowPaper heeft een update gekregen. Met nowPaper kan je je homescreens opvrolijken. De grafische vormgeving in de wallpapers doen denken aan de elementen die we tegenkomen in Google Now.

nowpaper

Met de update zijn onder andere wallpapers toegevoegd die in het teken staan van de Engelse hoofdstad Londen. Daarnaast kan je er nu voor kiezen om een wallpaper die je leuk vindt te downloaden. Met de update is er ondersteuning voor  animaties en zijn er snelheidsverbeteringen doorgevoerd.

nowPaper heeft ook integratie voor Muzei. Deze interessante applicatie zorgt er voor dat de wallpaper op je smartphone om de zoveel tijd afgewisseld wordt. Alles over Muzei lees je hier.

De update van nowPaper is vanaf nu te vinden in de Google Play Store. De kosten voor het downloaden van de applicatie bedraagt eenmalig 0,78 eurocent.

nowPaper
nowPaper
Ontwikkelaar: dunrite
Prijs: € 1,09

via Reddit

Lees ook

Reageer op dit artikel