Google Now krijgt grote Material Design-update (+ APK)

Google heeft een grote update uitgebracht voor de Google-app, voorheen bekend onder de naam Google Search. De Google-app omvat ook Google Now, de digitale assistent op de smartphone.

Google Now Material

Google heeft een grote update uitgebracht voor Google Now naar versie 4.1. De nieuwe versie van Google Now heeft nu Material Design en oogt een stuk moderner. Je krijgt in de nieuwe versie meer controle over de kaarten die weergegeven worden in Google Now. Daarnaast kan je het zoekcommando ‘Ok Google’ opnieuw trainen en zijn de instellingen over het algemeen veel uitgebreider.

Google Now Material

De kaarten in Google Now hebben niet meer de instellingen in de kaart zelf, maar zijn ze nu horizontaal boven de kaart te vinden. In de Engelse versie van de applicatie kan tevens de app nog meer gepersonaliseerde resultaten geven door bijvoorbeeld contacten uit Gmail te herkennen. Ook kunnen Engelstaligen de spraakopdrachten gebruiken binnen andere apps zoals TripAdvisor.

Google Now Material

De nieuwe versie van Google Now met Material Design is geschikt voor toestellen met Android 4.1 Jelly Bean en hoger. Kan je niet wachten totdat Google de update voor Google Now in de Play Store uitrolt? Download dan hier de Google Now 4.1 APK.

Google
Google
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis

DroidApp.nl is niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen die ontstaan zijn na het installeren van dit APK-bestand. Dit APK-bestand is voorzien van een digitale handtekening van Google. Hierdoor is de applicatie niet aangepast door derden. Na installatie zal net als de huidige versie van de applicatie, de app gewoon updates ontvangen.

Lees ook

Reageer op dit artikel