Google App wordt persoonlijker met nieuwe functie ‘Upcoming’

Google voorziet de voormalige Google Now-app, de Google App, van een nieuwe functie. De update voor de handige applicatie zorgt ervoor dat meer persoonlijke inhoud wordt toegevoegd dankzij de functie ‘Upcoming’. De Google App moet hierdoor nog meer content laten zien waar jij op dat moment behoefte aan hebt.

Google App Upcoming

Google heeft veranderingen aangekondigd voor de Google App. De applicatie houd je op de hoogte van het nieuws, sportuitslagen, het weer en natuurlijk je afspraken. Nu wordt een update verspreid die de zoek-app nog beter maken. De app wordt persoonlijker en gaat je voorzien van meer content die beter bij je past.

Voortaan laat de Google App je content in twee tabbladen zien. In het eerste tabblad vind je de herkenbare onderdelen zoals het weer, sport, nieuws en entertainment. Het nieuwe tweede tabblad toont het gedeelte met meer persoonlijke gegevens. Denk aan je afspraken, vluchtinformatie en meer. De informatie in het gedeelte wordt ‘Upcoming’ genoemd. Voor de gebruikers in de Verenigde Staten heeft Google ook de mogelijkheid toegevoegd om zelf onderwerpen te selecteren die je interesseert. Deze functie komt binnenkort ook naar andere landen.

De nieuwe functie met de persoonlijkere content, wordt via een server-side update geactiveerd. Dit zal gebeuren in de komende tijd.

Google
Google
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel