Telegram introduceert Chat Backgrounds 2.0: nog meer opties voor achtergronden

Telegram komt met Chat Backgrounds 2.0, een tool waarmee je de achtergrond van je chats nog meer naar eigen hand kunt zetten. Misschien kan de achtergrond van jouw chatvenster ook wel een keer in een ander jasje gestoken worden. 

Telegram Chat Backgrounds 2.0

Met de nieuwste update van Telegram krijgen gebruikers veel meer mogelijkheden voor het kiezen van een achtergrond. Telegram spreekt over de functie ‘Chat Backgrounds 2.0′. Hiermee wordt het mogelijk om meer tools te gebruiken om zo de achtergrond van je chats verder te personaliseren.

Bij foto’s kun je nu kiezen uit twee effecten; vervagen en bewegen. Bij vervagen wordt er een waas over de foto gelegd, waarbij het kan zijn dat de wallpaper rustiger oogt en dus prettiger is tijdens het chatten; bij Motion, ofwel bewegen, beweegt de achtergrond een klein beetje mee als je het toestel ook beweegt. Dit kan een leuk effect opleveren tijdens het sturen van berichten.

Telegram Chat Backgrounds 2.0

Je kunt voortaan ook kiezen voor een andere achtergrondkleur, en daarbij zelf ook het patroon veranderen naar eigen wens, samen met de intensiteit van het patroon. Je eigen gemaakte wallpapers kun je vervolgens delen met je vrienden, zodat zij deze ook kunnen gebruiken. Ook heeft Telegram zelf nieuwe foto’s toegevoegd die je kunt gebruiken om als achtergrond in te stellen.

De update van Telegram met Chat Backgrounds 2.0 is vanaf nu te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Volg DroidApp op Telegram

Telegram
Telegram
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel