Telegram 5.1 krijgt leuke toevoeging: maken en delen van polls

Telegram heeft versie 5.1 uitgebracht van de applicatie. De nieuwe versie brengt een paar kleine toevoegingen die handig zijn in het gebruik van de app. Eén van de nieuwe functies is de beschikbaarheid van polls.

Polls in Telegram

Het is vanaf nu mogelijk om in Telegram 5.1 een poll aan te maken. Deze kun je aanmaken in een groep of kanaal, waarna anderen kunnen stemmen. Je kunt zo snel een stelling maken en deze voorleggen aan andere leden uit de groep. Tevens is het mogelijk om peilingen door te sturen en ze kunnen ook vastgezet worden, zodat iedereen direct de poll ziet.

Met Telegram 5.1 zijn de resultaten van de poll anoniem. Hierdoor kan niemand zien wie op welke keuze heeft gestemd. In de toekomst zal Telegram een optie toevoegen die niet-anoniem is. Het maken van een poll kan door op de paperclip te tikken, in de tekstbalk. Hier vind je vervolgens de optie ‘Poll’.

Een andere verbetering met de update is dat je nu voortaan ook het aantal online leden kan zien in ‘zeer grote groepen’. De update is vanaf nu beschikbaar in de Google Play Store via onderstaande button.

Volg DroidApp op Telegram

Telegram
Telegram
Ontwikkelaar: Telegram FZ-LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel