Google Foto’s laat je live wallpaper instellen van je herinneringen

Er wordt een nieuwe functie uitgerold in de app van Google Foto’s. Met de nieuwste update wordt het mogelijk om je herinneringen in te stellen als live wallpaper, zodat je er steeds aan herinnerd kunt worden.

Google Foto’s herinneringen als wallpaper

Google heeft aan de laatste versie van Google Foto’s een nieuwe functie toegevoegd. Gebruikers kunnen met deze versie een wallpaper instellen uit hun herinneringen. De herinneringen in Google Foto’s zie je bovenin beeld, waarbij je één of meerdere jaren terug kunt kijken op foto’s die je een tijd geleden hebt gemaakt.

Google Foto's live wallpaper

De nieuwe versie van Google Foto’s laat je de memories nu instellen als live wallpaper. Je hoeft hiervoor niet terecht in Google Foto’s zelf, maar gewoon in de wallpaper-kiezer van je smartphone. Vervolgens kies je voor ‘herinneringen’ van Google Foto’s. Google kiest zelf de achtergronden voor je, dus daar heb je geen invloed op. Het pakt de foto’s uit alle mappen, dus laat je verrassen! Google wisselt de achtergronden zelf af.

Google Maps live wallpaper herinnering

De Google Foto’s live wallpaper vind je terug in versie 5.22 welke je eventueel hier als APK kunt downloaden, mocht je niet op de update in de Play Store willen wachten.

Google Foto's
Google Foto's
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel