TapDeck 3.0 laat je wallpapers verder personaliseren met collecties

TapDeck, een interessante, sociale wallpaper-app voor Android is bijgewerkt naar versie 3.0. Aan de hand van verschillende collecties kan je voortaan nog gemakkelijker je wallpaper uitkiezen en de app personaliseren naar eigen wens.

TapDeck 3.0

In TapDeck 3.0 kan je voortaan kiezen uit 28 verschillende collecties. Deze collecties zijn allemaal gevuld met een aantal achtergronden in een bepaald thema. Op deze manier krijg je alleen nog maar relevante achtergronden te zien op het scherm van je smartphone. Of je nou van fashion of van reizen houdt, van auto’s of van boten, van dieren of van interieur design, je kunt al deze collections volgen en zo je keuze maken voor een achtergrond.

Met de collecties in TapDeck is het ook mogelijk om een eigen collectie te beginnen. In je eigen collectie kan je je eigen favoriete wallpapers plaatsen. Je collectie kan vervolgens gevolgd worden door vrienden op TapDeck. Door bij een wallpaper op ‘retap’ te drukken kan je de wallpaper toevoegen aan je eigen collectie. Het is mogelijk om meerdere collecties aan te maken in TapDeck. De foto’s zijn afkomstig van verschillende platformen zoals Reddit, Wikipedia, Facebook, Flickr en verschillende andere platformen. Door slimme manieren van vegen kan je meer informatie krijgen over de wallpaper of hem snel aanpassen.

De update voor TapDeck kan je gratis downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel